Graszodensnijder huren

Graszodensnijder huren doet u snel en makkelijk bij Kok Verhuur. Wij hebben meerdere graszodensnijders op voorraad, deze kunt u dan snel huren. Neem nu contact met ons op voor de opties of lees hier onder verder.

graszodensnijder

 

 

Aandrijving 5,5 pK Benzinemotor
Werkbreedte 39 cm
Zelfaandreven Ja
Werking

Machine snijd machinaal de zode van het gazon
De graszode kan daarna makkelijk worden opgerold
en in een kruiwagen worden vervoerd.
Huurtip voor het afvoeren van de zode(n): Rupsdumper, motorkruiwagen

 

tarieven exclusief 21%BTW en 7% verzekeringstoeslag

dag week weekprijs 4 weken
€50,00 €150,00 €135,00

 Graszodensnijder huren?

Heeft u een graszodensnijder nodig? Onze graszodensnijder snijd machinaal de zoden van het gazon. Het grote voordeel is dat vervolgens de graszoden eenvoudig kunnen worden opgerold. Het vervoeren kan bijvoorbeeld met een kruiwagen. Wij adviseren daarom ook om een rupsdumper of motorkruiwagen te huren als u de graszoden gaat afvoeren. 

De voordelen van een graszodensnijder

Gazon verdwijderen, zonder dat u daarvoor het juiste gereedschap heeft, is een flinke klus. Kok Verhuurt biedt uitkomst met de graszodensnijder die verstelbaar is in hoogte waardoor u alleen graszoden snijdt. Het mes bevindt zich aan de onderkant van de machine en snijd de grasmat af. Daarnaast zal ook onkruid worden verwijderd. U kunt de snijder zelf eenvoudig bedienen!

Type graszodensnijders:

Bij Kok Verhuur hebben wij één type graszodensnijder. Deze graszodensnijder kan je huren tegen een goede prijs. De kwaliteit is namelijk erg goed. De graszodensnijder is sterk en heeft een werkbreedte van wel 39 centimeter. Hij kan gebruikt worden voor alle typen soorten gras. Ook bij gras wat diep geworteld zit, is deze graszodensnijder erg goed bruikbaar. Door zijn 5,5 pk benzinemotor is geen grasveld te moeilijk. 

graszodensnijder huren

Contact met Kok Verhuur

Wilt u meer weten over onze graszodensnijder of wilt er een huren? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 038 - 385 93 48 of mail naar nico@kokverhuur.nl