Graafmachine huren

Graafmachine huren in de buurt van Zwolle? Bij Kok Verhuur hebben wij verschillende graafmachines voor u beschikbaar. Een graafmachine kan vele uren werk heel makkelijk maken. Soms even een klein geultje graven van huis naar de weg of sloot, bent u met een schep al gauw een paar dagen bezig. Wij kunnen u helpen door het werk te verlichten met een graafmachine van Kok Verhuur.

homepage header

Graafmachine huren

Graafmachines huren in verschillende soorten. Bij Kok Verhuur hebben wij voor u verschillende soorten graafmachines. Graafmachines of ook wel minikranen genoemd kunt u bij ons voordelig en snel huren. Wij hebben vier verschillende minikranen, met ieder specifieke eigenschappen. De één is sterk en kan erg diep graven, de ander is weer soepel in het verrijden. De graafmachines helpen u bij vele werkzaamheden. Een gat graven, een bult zand verplaatsen of grond vlak schuiven kunt u doen met één van onze Hitachi kranen. Hitachi is het merk minikranen, als het gaat om graafmachines!

Knikshovel huren

Naast de graafmachines hebben wij ook een knikshovel voor de verhuur. Dit is de kniklader Weidemann 3006. Deze kniklader is sterk en heft tot een vermogen van 2200 kg. Hij heeft een hefhoogte van 300 cm en natuurlijk een 4 wiel aandrijving. Een knikshovel huren doe je gemakkelijk en snel bij www.kokverhuur.nl. In totaal hebben wij vijf verschillende soorten Weidemann machiens in de verhuur. Kom eens langs in Genemuiden en bekijk ze allemaal.

In Zwolle een graafmachine huren?

Woont u in de buurt van Zwolle en u heeft een graafmachine nodig? Twijfel dan niet en kom eens langs in Genemuiden. Wij verhuren graafmachines in verschillende formaten. Genemuiden is op rijafstand van Zwolle en wij geven u graag advies over de juiste graafmachine.

Contact

Voor meer informatie over een graafmachine huren, kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer: 038 – 385 93 48. Of u kunt ons een mailtje sturen naar nico@kokverhuur.nl.