Vacatures: werken bij Kok Verhuur

Kok Verhuur is een jong en ambitieus bedrijf. We bestaan ongeveer 30 jaar en hebben vestigingen in Genemuiden en Hattemerbroek. Kok Verhuur is specialist in de verhuur van hoogwerkers, machines en gereedschappen. Zoek jij veelzijdig werk? Dan zoeken wij jou, voor onze vestiging in Hattemerbroek!

MEDEWERKER VERHUUR

Wat ga je doen?

Je helpt klanten aan de balie, je neemt de telefoon op en adviseert klanten welke machine geschikt is voor de klus. Aan de telefoon weet je de juiste vragen te stellen. Je verhuurt, legt zaken vast in ons verhuursysteem.
Ook zorg je samen met de collega’s voor orde en netheid in de hal en op het terrein en voor de goede staat van het materiaal. Bij terugkomst maak je een machine schoon, los je kleine technische problemen op en bezorg je een machine bij een klant.
Bij afwezigheid van een collega spring je bij waar nodig. We doen het tenslotte samen. En saai is het nooit!

Wat vragen we?

Voor deze functie is het van belang dat je technisch inzicht hebt en in staat bent een klant te adviseren voor bijvoorbeeld de huur van een hoogwerker. Als je ervaring meebrengt in de verhuur- of aanverwante branche is dat mooi, maar niet strikt noodzakelijk.
Je bent communicatief sterk en legt gemakkelijk contact. Je toont initiatief en bent nauwkeurig en hebt minimaal een MBO opleiding. Een keer per 6 weken ben je op zaterdagochtend beschikbaar.

Wat krijg je daarvoor terug?

Je komt in een kleinschalig, betrokken team van 15 collega’s met een prima sfeer! Veelzijdig en afwisselend werk. Als je bij ons start, helpen we je uiteraard met het leren kennen van de ins en outs van Kok Verhuur. Je kunt rekenen op een mooi salaris en een goed pensioen. En je komt in dienst bij een solide bedrijf!

Reageren?

Heb je vragen of wil je reageren? Bel of mail dan naar Gerrit van der Weerd. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 06-46400519 of per mail: gerrit@kokmetaal.nl. Reageren kan ook gemakkelijk via het contactformulier op de website of via Whatsapp.

 


Zaterdag-vakantiekracht (scholier)

We zijn op zoek naar een actieve en gemotiveerde scholier die voor een paar jaar een leuke bijbaan
wil op zaterdagmorgen en/of in vakanties en eventueel doordeweeks een aantal uren beschikbaar is.

Wat ga je doen:

 • Assisteren bij uitgeven van machines er gereedschappen
 • Kleine reparaties & schoonmaken machines
 • Op orde houden van de hal en het terrein
 • Klanten helpen aan de balie

Wat vragen we:

 • Motivatie en inzet
 • Interesse in techniek
 • Flexibele opstelling

Je krijgt:

 • Een leuk loon
 • Veel vrijheid
 • Ervaring met machines en klanten
 • Een bijbaan in een klein team

Reageren:

Heb je vragen of wil je reageren? Bel of app dan naar Gerrit van der Weerd (06-46400519) of per
mail: gerrit@kokmetaal.nl. Even langskomen mag natuurlijk ook!